Un grup d'usuaris de la N-II, sobretot veïns de Caldes de Malavella, han decidit convocar un nou tall a la N-II per protestar contra l'aturada de les obres que fa més de set mesos que dura entre Caldes i Sils, en concret es farà el proper dissabte dia 20 a les 12 del migdia. Aquest serà el segon tall després que el 30 de gener es fes el primer i aplegués cap a unes 100 persones, una xifra, que segons els organitzadors, en aquesta ocasió es preveu superar.

I és que segons Xavier Tresserras, edil d'ERC -oposició- de Caldes i organitzador, aquesta vegada es fa a una hora que consideren que pot tenir "més afluència de gent i alhora, potser també causar més molèsties". Aquest, a més, admet que la primera mobilització va ser "com de prova" i que ara s'ha mobilitzat molta més gent.

Tresserras explica que s'ha publicitat "a partir de la xarxa social Facebook, enviant correus electrònics, posarem indicadors per la carretera i el boca a boca"; un ?seguit de reclams perquè gent de tots els pobles del voltant vagin a la cruïlla de Caldes de Malavella de la N-II -a l'alçada de la benzinera- per tornar a tallar aquesta via.

Si bé és una segona mobilització, Xavier Tresserras apunta que se'n podrien anar fent aleatòriament i no descarta parar de fer-ne fins que, finalment, el Ministeri de Foment decideixi reemprendre les obres de la futura autovia A-2, que al seu pas per Caldes de Malavella estan aturades.

Aquest, però, no és l'únic tram parat a la Selva, el d'entre Maçanet de la Selva i Sils fa més d'un any que està parat i el que transcorre entre Maçanet i Tordera està per començar. Per aquest motiu també es fa una crida als pobles del voltant -Riudellots de la Selva, Vilobí d'Onyar, Sils Vidreres i Riudarenes- per fer força perquè l'Estat reemprengui les obres a la Selva.