Una setantena de veïns de la zona del Mas Font, a Tossa, estan sense gas propà des de dissabte al migdia. El dipòsit s'ha esgotat i l'empresa subministradora, Repsol, encara no els hi ha reomplert. Això provoca, per exemple, que els veïns es vegin obligats a comprar el menjar fora.

Entre els afectats hi ha una família que té al seu càrrec una àvia centenària que no es val per ella mateixa. L'anciana necessita atenció i cures constants. Entre d'altres, és menester que es banyi regularment i, a causa de la manca de gas, la família ha d'escalfar l'aigua al microones, posar-la en una galleda i banyar l'àvia amb cassons.

El dipòsit buit dóna servei als residents de quatre blocs diferents situats entre el carrer Capità Mestres, número 2, el carrer de Víctor Català, el de Lope Mateo i l'avinguda Pau Casals.

Els afectats han trucat reiterades vegades a l'empresa subministradora i sempre han rebut la resposta que tenen en previsió reomplir el dipòsit. De fet, ahir van assegurar-los que ho farien a dos quarts de cinc de la tarda, però al tancament d'aquesta edició la situació no havia canviat.

Diari de Girona es va posar en contacte amb l'empresa subministradora, que va assegurar que no hi havia cap anomalia a Tossa.