El Patronat de Turisme Girona Costa Brava, juntament amb oficines de turisme i empreses turístiques de la demarcació, participa aquests dies a la fira de turisme més important d'Itàlia, la BIT, i a la fira internacional de turisme de Pamplona, Navartur.

Des d'ahir fins diumenge es celebra la Borsa Internationale del Turismo, BIT, de Milà. El Patronat de Turisme hi participa dins l'estand de Turespaña, presentant i promocionant els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona. En aquesta fira té especial interès per al visitant l'oferta de sol i platja de la Costa Brava així com les activitats nàutiques. El cicloturisme, la cultura i la gastronomia són els productes més demandats pel públic italià.

D'avui a diumenge se celebra a Pamplona la fira de turisme Navartur. Costa Brava i Pirineu de Girona hi són presents amb un estand propi de 100 m2 del Patronat de Turisme juntament amb deu municipis i empreses turístiques de la demarcació gironina: Blanes, Castell-Platja d'Aro, Calonge-Sant Antoni, Begur, L'Escala-Empúries, Figueres, Roses, Vall d'en Bas, Turisme Rural Girona i Càmping Vall d'Aro i Interpals. En la fira se ?serviran degustacions de ?productes alimentaris de la demarcació com ara dolços, embotits i anxoves.