Tots els grups de l'oposició de Lloret, a excepció d'ERC, consideren que existeix una "qüestió de fons" en la problemàtica del bar Carmen's Cafe que es deu a un "tracte de favor" per part del govern (CiU, PP) envers la seva propietària, germana de la cantant Nina. PSC, GRILL i ICV consideren que aquest darrer fet és el que ha permès a l'establiment realitzar activitat de pub sense tenir la preceptiva llicència de bar musical malgrat haver estat denunciat en diverses ocasions pels veïns que resideixen en el bloc on s'ubica. Cal recordar que la cantant va formar part de les llistes electorals de CiU durant l'anterior mandat.

El portaveu d'ICV, Antoni Garcia, assegura que és indiscutible que es produeixi "un tracte de favor" respecte a aquest bar perquè diverses vegades s'han vist regidors" assistir-hi com a clients. "Si el bar fos d'una altra persona ja estaria tancat", etziba Garcia qui, a més, indica que la propietària de l'establiment "és intocable igual que els kazakhs de Can Juncadella".

Per la seva part, el regidor del PSC, Joan Carles Amaya, recorda que les normatives són d'obligat compliment per tothom i "per molt que aquest bar tingui un vincle amb el govern no ha d'estar exempt de respectar-les". L'edil ha aprofitat per esmentar que des del començament de l'actual mandat la seva formació ha estat reclamant al govern que elabori un mapa acústic de la vila per evitar situacions com la d'aquest local i la generació de problemes de salut a la ciutadania derivats de l'excés de soroll.

El cap del Grup Independent Lloret, Joaquim Teixidor, s'ha manifestat en termes semblants afegint que si bé és cert que les normes s'han de complir, "les persones que tenen vinculació amb els grups polítics han de donar exemple a la població i, més encara, si es dóna el cas que és regidor"..

L'escrit als partits

El malestar veïnal per l'activitat d'aquest negoci ha dut a la ?presidenta de l'edifici San Marcos, on està situat el bar, a dirigir una carta a tots els partits del plenari per tal que obliguin el govern a fer complir la normativa als propietaris de l'establiment. I és que els veïns estan denunciant aquesta situació des del 12 de setembre de 2008.