El director de Ràdio Platja d'Aro, Joan Perich, ha enviat una carta a les formacions polítiques municipals en què mostra la seva voluntat de seguir endavant amb l'emissora activa. Perich explica que de les reunions que ha mantingut amb la junta directiva del Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d'Aro s'ha pres la decisió que "independentment de les solucions que aporti o no l'equip de govern, l'emissora seguirà endavant". Això serà possible, segons Perich, amb l'ajuda de "cents de voluntaris" i dels projectes que s'han posat sobre la taula. El director de l'emissora, però, confia que la resposta de l'Ajuntament sigui positiva i no es mantingui la de tancar-la aquest diumenge, amb 27 anys d'història.

Perich explica que hi ha un plec de mesures per mantenir la ràdio que comporten la implicació de l'Ajuntament i empresaris del municipi.

El govern municipal

D'altra banda, el bloc del PSC i parlant en nom de l'equip de govern, explica que en aquests moments no és possible destinar diners de l'Ajuntament a mantenir la ràdio. Tot i això, assegura que estan buscant solucions perquè es mantingui. També es diu que Perich va demanar la contractació d'una persona a dedicació completa i una altra a mitja jornada, però la proposta del govern era la de contractar un director a través d'oposicions, i que suposaria una despesa de 40.000 euros. Un import que, diu el govern, no pot afrontar per les expropiacions que ha de pagar. El govern també recorda que els precedents tampoc van fer res per ?garantir la continuïtat de l'emissora.