L'Ajuntament de Vidreres ha descartat començar la reforma i l'ampliació de l'edifici consistorial per la crisi econòmica. L'alcaldessa, Ruth Rosique (PSC), explica que per ara no hi ha intenció de tirar-la endavant i, per tant, que queda descartat fins que no millori la situació econòmica global. Tot i això, admet que l'ampliació i reforma de l'edifici consistorial és necessària ja que hi ha manca d'espais per una població que ja ronda els 7.400 habitants i que té més demandes.

Per solucionar aquesta situació i tal com s'havia previst incialment des de l'Ajntament, mentre es facin obres del nou edifici consistorial, els serveis municipals, en la seva major part, es traslladaran a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, que s'està acabant de rehabilitar per acollir aquests serveis.

Aquesta és una obra que es va començar l'any passat i es financia a través del primer Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), conegut com a Pla Zapatero amb uns 830.000 euros. Són uns treballs que s'estan apunt d'acabar, l'alcaldessa apunta que d'aquí a dues setmanes, i llavors l'Ajuntament preveu fer una jornada de portes obertes abans de traslladar-hi els seveis perquè els ciutadans ?puguin veure com ha quedat la rehabilitació d'aquest espai, ubicat al centre de la població.

En el darrer ple municipal l'Ajuntament de Vidreres va aprovar el projecte del futur ajuntament, si bé l'alcaldessa assegura que es va fer perquè "el Pla Únic d'Obres i Serveis (Puosc) ens obliga que hi hagi un projecte aprovat i per no perdre la subvenció s'ha fet". Tot i això, afegeix que el futur ajuntament "qui sap quan es farà, ja es decidirà i es farà quan es pugui", assegura Rosique.