El Govern ha aprovat invertir 1,3 milions d'euros per impulsar les obres de millora de tres accessos a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar (Selva), amb l'aprovació de l'ocupació dels béns i drets afectats per aquesta situació. Els treballs tenen l'objectiu d'augmentar la seguretat en aquest punt, en un tram d'uns 500 metres, i es preveu que comencin a l'estiu, amb un termini d'execució de deu mesos.

Aquesta via, que concentra habitualment un volum de trànsit important, reordenarà tres interseccions en els accessos a les urbanitzacions de Montoriol, Creu de Lloret i Aiguaviva Parc i Lloret Residencial. I també és una via que registra un alt grau de sinistralitat a causa de la presència d'accessos a les urbanitzacions de Vidreres i Lloret de Mar.

Els accessos que es milloraran són el de Montoriol, que se situa a uns 350 metres del túnel de Montoriol i on s'habilitarà un carril de desacceleració per facilitar la sortida progressiva dels vehicles. També s'eliminarà l'accés actual a la urbanització de la Creu de Lloret atesa la seva proximitat respecte als altres dos. Des d'aquí, es construirà un nou carrer, paral·lel a la carretera existent, que permetrà accedir igualment a aquesta àrea residencial de Lloret de Mar.

Per acabar, es preveu millorar els accessos a Aiguaviva Parc i Lloret Residencial eixamplant la calçada existent, amb l'objectiu d'encabir un tercer carril central per facilitar les maniobres de gir a l'esquerra, entre altres acccions.