Una persona va morir i una altra va ser traslladada a l'hospital de Blanes en estat extremadament greu després que el seu cotxe fos atropellat per un tren de Rodalies de Renfe de la línia 1 que circulava entre Malgrat de Mar i Blanes. Vuit dotacions de Bombers van acudir al lloc dels fets, el pas a nivell del Molí Vell -un lloc amb visibilitat reduïda i de carretera estreta-, per treballar en el rescat de les dues persones que havien quedat atrapades al vehicle. Els Bombers van explicar que cap passatger del tren va resultar ferit. L'incident es va produir pocs minuts abans de les nou de la nit al punt 58,2 de la xarxa ferroviària, quan el tren va envestir un cotxe.

La línia va haver de ser tallada i la companyia ferroviària va posar autobusos des de l'estació de Pineda fins a la de Blanes nord per a la cinquantena de passatgers afectats que encara havien de realitzar el seu recorregut abans de finalitzar el servei. La circulació es va restablir poc després de les deu de la nit.

La policia de Blanes va col·laborar en les tasques d'ordenació de la circulació. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) va activar, cap a tres quarts de deu de la nit, la fase d'alerta del Procicat per a emergències en el transport de viatgers per ferrocarril.

La víctima mortal de l'accident és Alberto Lorenzo R.G., de 21 anys i veí d'aquesta localitat, segons han confirmat aquest matí els Mossos d'Esquadra. Una persona, que viatjava en el turisme juntament amb la víctima mortal, roman ingressada a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona en estat greu. Tots dos van haver de ser rescatats pels Bombers del vehicle en el qual circulaven, dins del qual van quedar atrapats.