Un jove vigilant de Vidreres va aconseguir aturar després d'una persecució per la carretera N-II durant la nit de dimecres a dijous un home que havia estat robant a l'interior d'un camió, que estava aturat en un aparcament d'una benzinera del costat de la N-II, al quilòmetre 692, a prop de l'encreuament que d'aquesta via amb Vidreres.

La detenció va ser possible gràcies a l'ajut d'una unitat Policia Local de Sils, que va ser alertada per l'agent de Vidreres que aquest lladre anava amb una furgoneta en direcció Sils i, de fet, en aquest municipi, a tocar el camí de Can Butiñà, va ser on se'l va detenir.

Els fets van passar la nit de dimecres i segons fonts policials, el vigilant de Vidreres que estava prop de la benzinera de la N-II va veure un grup de gent que estava sostreient material d'un camió, que estava parat a l'aparcament d'aquesta estació de servei. En adonar-se de la presència policial, tots els lladres van arrencar a córrer pels camps que hi ha en aquella zona i un d'ells, però, es va dirigir cap a la furgoneta que tenia el grup, va arrencar el vehicle i va prendre la N-II en direcció a la població de Sils.

En veure això, el vigilant, que patrullava tot sol, va decidir avisar la Policia Local de Sils i mentrestant va perseguir aquest individu per la carretera i llavors, el cotxe de Policia que venia de Sils i anava en direcció Maçanet va interceptar la furgoneta d'aquest lladre, fent-la aturar a l'alçada de l'antic camí de Can Butiñà, ja en el terme municipal de Sils.

El curiós del cas, segons apunten tant fonts policials com municipals, és que l'home que conduïa aquest vehicle es va amagar darrere d'unes bardisses que hi ha al marge de la carretera i s'hi va estirar, simulant que estava dormint. En arribar-hi els agents policials, aquest home va dir-los que la furgoneta no era pas seva i que estava passant la nit allà. Finalment, van detenir aquest lladre i pel que ha trascendit fins ara, els companys no han estat detinguts.

Cooperació policial

Després de la detenció, els agents van poder veure com a l'interior de la furgoneta hi havia material sostret del camió aturat a la gasolinera de la N-II, en concret, hi havia caixes de teles de roba. Un cop els agents de Sils i el de Vidreres van procedir a la detenció de l'individu, es van avisar els Mossos d'Esquadra, que van traslladar-se fins als llocs dels fets.

La col·laboració entre els dos cossos policials, el de Vidreres i el de Sils, van fer possible aquesta detenció i de fet, segons comenten fonts municipals, sol ser una pràctica habitual entre municipis veïns.