El proper 5 d'abril tindrà lloc el 1r concurs de pintura ràpida Estimem les Ermites de Blanes. Es començarà a les 9 del matí i hi haurà temps fins a les 3 de la tarda per finalitzar les obres. Enguany s'ha escollit el Santuari del Vilar, que serà el motiu principal d'inspiració per als pintors que vulguin participar en aquesta activitat. Aquest concurs està organitzat pel col·lectiu Estimem les Ermites de Blanes que vol fer palesa a través de la convocatòria la riquesa patimonial de Blanes.

L'Ajuntament de Lloret de Mar celebrarà el proper 24 de maig una conclusió de la sessió de treball de l'ajuntament dels infants, que vol que nens i nenes de 5è de primària de totes les escoles de Lloret actuïn com una mena de vigilants del civisme, implicant a ells i les famílies al bon ús dels espais públics i serveis. En la segona sessió de treball, els representants de l'ajuntament dels infants van aportar l'anàlisi feta prèviament d'aquests espais i van aportar propostes i reflexions.

Les jornades d'intercanvi musical de l'Orquestra Jove de la Selva arriben a Sant Hilari Sacalm. Aquest dijous 1 d'abril, a les 19 hores, la Sala Noble acollirà el concert de la Jove Orquestra de la Selva i de la Big Band FRG d'Ebern (Alemanya). Un concert,organitzat per la Casa de la Cultura que s'emmarca en les jornades d'intercanvi que durant aquesta primavera estan fent les dues orquestres per intercanviar experiències, sensacions i aprenentatges, i que són una bona oportunitat per veure que fan altres formacions.