Un total de 22 centres educatius de la Selva ofereixen al seu alumnat aliments procedents de la producció ecològica. El Consell Comarcal de la Selva introdueix l'alimentació ecològica als menjadors d'escoles d'infantil, primària i secundària des del mes de febrer per potenciar el consum d'aliments procedents de la producció ecològica entre l'alumnat.

El responsable de l'àrea d'Educació, Joan Carles Codolà, assegura que aquesta proposta vol assolir tres clars objectius: "donar a conèixer les característiques i regulació dels aliments ecològics, potenciar la producció ecològica local i, sobretot, contribuir a la protecció del medi ambient".

La introducció dels aliments ecològics en la dieta escolar, es realitza gradualment, és a dir, cada mes de febrer a juny de 2010, i durant tot el curs 2010-2011, es substitueixen dos aliments existents al menú dels menjadors per dos d'origen ecològic, com ara làctics o verdures. Aquesta iniciativa compta, a més, amb una campanya informativa que es va iniciar amb tríptic el 25 de març.