El temps no acompanya aquesta Setmana Santa a la Costa Brava, però tot i això el sector de l'hostaleria i el comerç es mostra optimista per afrontar els últims dies de vacances. Ahir, per exemple, es podien veure els carrers i el passeig marítim de Platja d'Aro amb força moviment, tot i que feia vent i el sol encara no s'havia deixat veure. Els comerciants de la zona van destacar que estan acostumats que per Setmana Santa no faci gaire bon temps i van considerar que això podria ser la causa que molts turistes de l'estranger no hagin escollit la Costa Brava com a destí turístic. Tot i això, el turisme més proper, el de Catalunya, sí que es manté al litoral gironí.

La Setmana Santa a la Costa Brava, i concretament a Platja d'Aro, no ha portat un temps estival com molts esperaven. El vent i els núvols han estat els protagonistes d'aquests dies de vacances i, fins i tot, la pluja s'ha deixat caure en alguns indrets de les comarques gironines. Tot i això, el sector de l'hostaleria i del comerç de Platja d'Aro es mostra optimista per afrontar els últims dies de les vacances de Setmana Santa.

Claudia Smulders és un holandesa que viu des de fa deu anys a Platja d'Aro i que regenta un restaurant al passeig marítim de la població. Smulders es va mostrar positiva i optimista de cara a aquest cap de setmana. Segons va explicar, tot i el mal temps, "hi ha força gent" i creu que durant els últims dies de les vacances podran omplir amb tranquil·litat.

Eduardo Díaz és el propietari d'un bar restaurant a Platja d'Aro i també es va mostrar optimista, ja que, segons va dir, tot i que el temps no ha acompanyat, "la temperatura no està malament" i hi ha força moviment de gent. Díaz va destacar que aquest mal temps pot ser la causa per la qual els turistes estrangers no hagin escollit la Costa Brava com a destí turístic, tot i que el turisme més proper, el català, sí que es manté.

Els comerciants també són optimistes, tot i que s'hagi ajuntat la crisi econòmica amb el mal temps. Maria Mercè Sabater és la propietària d'una botiga a Platja d'Aro. Segons ella, fa uns tres anys que la Setmana Santa "ja no és el que era", però tot i així confia que aquests últims dies serveixin perquè la gent compri més. Sabater explica que comprar roba requereix més temps, en haver de comparar altres productes i preus, i que per això les persones ho acaben fent a l'últim moment.

D'altra banda, ahir migdia les carreteres gironines en direcció als diferents destins de la Costa Brava anaven força carregades i amb cues intermitents de cotxes.