L'amo de la Selva Circuit de Sant Feliu de Buixalleu ha denunciat als Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners que divendres dos homes es van presentar a l'autòdrom i allà el van encanonar amb una pistola, van amenaçar de matar-lo si no marxava del poble i després el van apallissar.

El promotor d'aquest polèmic circuit, que està pendent de rebre la llicència d'obertura per part de l'Ajuntament i que compta amb l'oposició veïnal a causa dels sorolls que emet, relatava els fets i explicava que divendres Sant va donar festa als seus treballadors i que estava sol a l'autòdrom. Segons la denúncia, al voltant de les 10 del matí dos homes van acostar-se a la zona on té una caseta prefabricada i allà al preguntar-los què volien, i, sense dir res, van començar a agredir-lo.

Mentre l'apallisaven, explica, un d'ells li va encanonar una pistola i li va dir "Vés-te'n del poble, la propera vegada et fotré dos trets", i l'altre home va afegir "Ho sents, fill de puta?". Unes frases que Blanch no pot esborrar i de fet, fins ahir, no va pujar al Circuit de Sant Feliu de Buixalleu perquè li feia cosa tornar-hi i "perquè tinc por per mi i la família". De fet, segons explica "ha vingut un guarda-espatlles amb mi" per aquesta raó.

Les persones que el van agredir anaven amb la cara descoberta explica i per això "estic mirant fotografies amb els Mossos per poder-los descobrir i arribar al fons de la qüestió, saber qui els ha pagat". Els dos homes que el van apalissar eren alts, de compleixió forta i parlaven castellà. Per a Blanch, l'episodi d'aquest divendres "ha de ser provocat per algú del poble que ha pagat a dos professionals perquè m'apallissin". I afegeix que al seu parer "les mentides de l'Ajuntament sobre el circuit són el que han provocat aquesta situació, la gent se les creu". A resultes de l'agressió, Blanch va anar al Centre d'Atenció Primària de Santa Coloma i, segons l'informe, tenia blaus al muscle, al colze i també a l'hemiabdomen.

La polèmica d'aquest circuit i l'acte d'agressions arriba després que el dimarts 30 de març membres del consistori es plantessin allà perquè s'aturés l'activitat que s'hi estava fent. En aquella ocasió hi havia la presència de càrrecs electes i també d'una treballadora, la qual Blanch acusa de "ser la persona que mana a l'Ajuntament, és la xèrif". I recorda que el que vol ell és que el deixin obrir o bé que l'indemnitzin per danys i prejudicis, ja que l'autòdrom té llicència i que sols li manca la de l'obertura.

Per acabar, Blanch recorda que, d'amenaces, no sols n'ha rebut d'aquests homes, sinó també de la treballadora de l'Ajuntament i d'alguns veïns de la zona que estan en contra del seu circuit.