Un grup d'usuaris de la N-II, la majoria de la població de Caldes de Malavella, han decidit convocar el tercer tall de carretera per aquest dissabte vinent però aquest no serà l'única mobilització que es preveu en breu sinó que ho faran cada tercer dissabte de mes a les 12 del migdia "per fer pressió perquè ens donin una solució definitiva" asseguren. El lloc on es produirà el tall és a la cruïlla de la N-II a Caldes de Malavella, a tocar la benzinera i allà, s'hi preveuen aplegar de nou molts usuaris tips que no es remprenguin les obres de ?desdoblament d'aquesta futura A2.

Els treballs en el tram que va des de Caldes de Malavella fins a Sils es van aturar el juny passat i des de llavors, no hi ha hagut cap moviment de terres perquè l'empresa que feia les obres va entrar en concurs de creditors pels greus problemes econòmics que tenia per la crisi del sector. Un fet que ha provocat que aquestes obres s'hagin complicat, ja que cal rescindir el contracte a l'empresa i per tant, tornar a licitar de nou els treballs.

A la Selva també hi ha aturats el tram de desdoblament que va des de Sils fins a Maçanet de la Selva des de l'octubre de 2008 i el que va de Maçanet fins a Tordera, no s'ha arribat ni a adjudicar. Per tot això, en les dues ocasions que han sortit al carrer els usuaris per tallar la carretera a Caldes han demanat que se'ls faci cas i que reprenguin les obres perquè la carretera és insegura en estar mig empantanegada per obres que no es fan.