El nou partit de Joan Carretero, Regrupament.Cat, ha mantingut contactes amb Pere Munell, excap de la llista municipal del PP a Ripoll.

L'objectiu dels contactes és que Munell sigui l'home fort de la formació independentista a Ripoll. En una reunió que va tenir lloc fa poc, segons Pere Munell, va tenir lloc la primera presa de contacte entre les dues parts. Munell va sortir satsfet del primer contacte. Segons ell, el que més li va agradar va ser la manera de funcionar de Reagrupament. L'antic candidat del PP es va mostrar predisposat a jugar el paper de cap de Reagrupament a Ripoll. Munell ha puntualitzat que manté la ideologia de dretes, però prioritza la qüestió nacional. El paper de Munell dins Reagrupament se certificarà en les properes setmanes.

La previsió és que a la tardor Reagrupament es presenti per primera vegada a unes eleccions al Parlament. No està tan clar, en canvi, que Reagrupament es presenti a les eleccions municipals de l'any vinent. En cas de fer-ho, Munell repetirà com a cap de llista en dues eleccions locals, però sota les sigles de partits de tendències nacionals ben allunyades.

Reagrupament.Cat desenvolupa una gran operació informativa i de captació a través de multiples sessions informatives a les localitats del Ripollès i de la Garrotxa. Ha establert contactes amb persones de pensament catalanista. En molts casos ha tingut èxit perquè coneguts exmilitants d'ERC i CiUparticipen a les xerrades. El que no s'havia vist fins ara eren contactes amb excandidats del PP.