SOS Lloret va organitzar un acte de protesta el passat diumenge per denunciar la construcció de la nova carretera que ha d'enllaçar Lloret amb l'actual autopista C-32.

Aprofitant la marxa popular que s'organitzava per les ermites de Lloret, la qual transcorre pels paratges de les Alegries, l'Àngel i Sant Pere del Bosc -tots espais afectats per aquesta infraestructura viària-, SOS Lloret va col·locar una sèrie de pancartes informatives perquè els més de 1.000 participants de la marxa coneguessin de primera mà per on transcorrerà la nova carretera.

Els missatges que es van poder llegir a les pancartes eren: "Carretera fora de Sant Pere", "No destruïm Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries" i "Aquí sí es veurà la carretera, mentiders". SOS Lloret denuncia que hi hagut falta de transparència i manipulació de la informació sobre aquest projecte per part de l'equip de govern.

Les reivindicacions que fa l'associació són diverses. En primer terme, creuen que la carretera tindrà un impacte ambiental sever sobre el territori, malmetent els espais naturals per passarà. A més, creuen que és un projecte que no volen els lloretencs, que no hi hagut consens i que a l'actitud dels consistori en els darrers anys ha estat la "desinformació constant".