Tordera pretén impulsar una campanya per promoure l'ocupació juvenil durant els mesos d'estiu. La Regidoria de Joventut ha informat que ja s'ha obert el període de selecció de personal per a l'organització del Casal d'Estiu i per al control i manteniment de les piscines municipals.

La campanya de promoció de l'ocupació juvenil que emprén ara l'Ajuntament pretén aferir més de 50 llocs de treball, distribuïts en el Casal d'Estiu -com a monitors, premonitors, coordinadors i ajudants de monitors- i a les piscines -com a socorristes i també com a taquillers-. Aquest no és el primer any que es posa en marxa aquesta iniciativa. L'Ajuntament ja fa anys que tira endavant aquesta campanya amb la finalitat de donar sortida professional als joves durant les vacances.

Per formar part del procés de selecció caldrà presentar la sol·licitud, un currículum i els títols acreditatius en cada modalitat. Amb l'objectiu de promoure la formació en l'àmbit del lleure, aquest any i com a novetat, la Regidoria de Joventut organitzarà al mes de maig un curs gratuït de premonitor d'activitats de lleure infantils i juvenils al Casal de Joves.

Les sol·licituds es podran presentar al Servei de Registre de l'Ajuntament de Tordera fins al mes de maig.