L'ONG Lloret amb el Sàhara destinarà uns 1.700 euros als nens saharauís que aniran al municipi aquest estiu, segons informa Nova Ràdio Lloret. Es tracta dels diners que la mateixa entitat va recollir en un sopar benèfic, organitzat el passat dissabte.

De fet, és la primera vegada que els fons recaptats amb l'àpat es reserven per a aquesta finalitat. El motiu és que l'associació no ha visitat els campaments de refugiats situats al desert de Tindouf a l'hivern i no ha pogut portar-hi els diners. Per aquesta raó, ha decidit entregar-los als petits que passaran els mesos de juliol i agost acollits en famílies de Lloret. Mercè Riera, presidenta de l'ONG, va explicar que així arribaran als pares dels infants "perquè comprin menjar, plaques solars, facin canvis a la haima o el que necessitin".

A partir d'ara, l'associació Lloret amb el Sàhara inicia la campanya per informar les famílies del programa Vacances en pau, en què els lloretencs poden acollir un infant sahrauí al llarg de l'estiu. El 23 d'abril, l'ONG posarà una parada al passeig Verdaguer per informar de la campanya.