El famós personatge literari Gerónimo Stilton va visitar la Biblioteca Comarcal de Blanes en la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.

Més de 300 nens i nenes han passat aquesta setmana per la Biblioteca Comarcal de Blanes per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil en companyia del famós personatge Gerónimo Stilton.

Durant la setmana va tenir lloc la lectura del Manifest Internacional a la Sala Roberto Bolaño, on en Nil Gibernau va ser l'encarregat de fer-ne la lectura. Seguidament, els nens i nenes van poder participar en un joc de pistes i un taller de manualitats. Són molts els infants que van aprofitar per fer-se una foto amb un dels personatges de ficció més famosos de la literatura infantil del moment.

Gerónimo Stilton és una sèrie de llibres per a nens i nens de 9 a 14 anys publicats per Edicions Destino i que han estat creats per l'escriptora italiana Elisabetta Dami.

Nova seu social

Per altra banda, demà s'inauguraà la nova seu social de l'associació de veïns del Raval a Blanes. En els actes, que es faran durant tot el dia, hi participarà l'alcalde de Blanes, Josep Trias, i la presidenta de l'associació, Rosa Maria Gusi. Primer es farà una petita visita al local i s'acabarà amb una breu audició de sardanes.