Un grup de jubilats de Blanes recita obres de teatre i poemes a través de la ràdio muncipal. El grup està format per 13 persones i tots són socis del Club Caixa Catalunya de Blanes. Des de fa dos anys, aquest grup es reuneix per assajar i posar en escena diferents poemes i obres tradicionals catalanes, amb l'objectiu de radiar-les a l'emissora municipal. D'altra banda, també les ofereixen al públic del club de tant en tant.

L'objectiu d'aquest taller de l'Obra Social de Caixa Catalunya és promoure la lectura d'obres clàssiques catalanes, i a la vegada fer treballar els socis del club que en fer-ho practiquen aspectes com la memòria, la dramatització, l'entonació i l'expressió tonal. Després dels assajos, que són cada dilluns, el grup s'instal·la als estudis de Ràdio Blanes, des d'on emeten un capítol de l'obra triada, amb una durada de 45 minuts.

Els 13 socis intervenen com a diferents personatges i també realitzen els diversos efectes especials que la peça requereix per ser entesa a través de la ràdio.

La iniciativa ha anat evolucionant al llarg del temps, com a conseqüència de les inquietuds que han demostrat els integrants del grup. En un principi, aquests es reunien per compartir reflexions entorn alguna lectura que triaven entre tots, però amb el temps la seva passió va esdevenir el teatre radiat i la poesia. Segons els membres del Club Caixa Catalunya, el grup ha esdevingut "un veritable club d'amants de la lectura i la poesia".

Fins al moment ja han ofert una bona quantitat d'obres, com ara Poema de Nadal, de Josep Maria de Segarra; la tragicomèdia La Pepa Maca, de Cecília A. Màntua, o la llegenda de Sant Jordi.

En aquests moments, el grup acaba d'enregistrar la seva darrera obra, Gente Bien, de Santiago Rusiñol, i està preparant la seva nova representació: Ganas de Reñir, dels germans Quintero, que es farà per Sant Jordi.