La nova oficina de correus de Lloret de Mar porta més d'un any finalitzada, però l'entitat continua sense fer el trasllat. Segons sembla, el problema és la potència elèctrica del local, que és insuficient per poder utilitzar el nou muntacàrregues que s'hi ha instal·lat i encara no s'ha dut a terme l'ampliació de força que permetria utilitzar-lo i fer definitivament el traspàs.

Des que van començar les obres per remodelar l'oficina habitual de correus al poble, que es troba al carrer Oliva, se'n va instal·lar una de provisional al barri de Fenals, concretament al carrer Pere Codina i Mont, des d'on s'ha continuat oferint el servei habitual.

La nova oficina, però, ja fa més d'un any que es va acabar i encara no s'ha pogut fer el trasllat, perquè el nou local no disposa de prou força elèctrica i això fa impossible utilitzar el nou muntacàrregues. Els treballadors de l'oficina van expressar el seu desig de fer el canvi cap a la nova seu quan abans millor, tot i que van reiterar també que no depèn d'ells.

Segons responsables de l'Ajuntament, el consistori va donar una autorització abans de Setmana Santa perquè es pogués tirar endavant l'ampliació de la potència elèctrica del local. A dia d'avui, però, l'oficina continua a la seu provisional de fenals i, per tant, o correus o bé Fecsa-Endesa no han fet els deures. Tot i això el regidor d'Esports i Obra pública, Ivan Tibau, va recordar que al desembre ja va rebre una demanda de correus per fer una habilitació del carrer de la nova oficina per poder dur a terme el trasllat de tots els documents, però encara no s'ha fet.

Des de correus es va apuntar que aquest cas no és la primera vegada que es dóna, ja que en ocasions similars Fecsa-Endesa ha trigat molt a fer aquest tipus d'ampliacions, perquè no és la companyia contractada per donar el servei a les oficines.

Robatoris i turistes

Alguns veïns han apuntat que el trasllat s'està allargant massa i això està portant problemes, ja que, segons es queixen, la seu provisional no compleix les mesures de seguretat adequades. De fet, el passat mes de novembre, uns delinqüents van endur-se una caixa forta de l'oficina del barri de Fenals. Els lladres van entrar per uns conductes de ventilació tot i que presumiblement van ajudar-se de destrals per poder accedir al local. Durant aquest temps, hi ha hagut altres petits robatoris.

D'altra banda, molts turistes es presenten al carrer Oliva de Lloret, on sempre ha estat situada l'oficina del poble, i fins que no hi arriben i llegeixen els cartells no s'adonen que ha estat trasllada provisionalment al barri de Fenals.