El grup d'ERC de Lloret de Mar, que es troba a l'oposició, vol que l'Ajuntament declari nul el conveni que va signar l'alcalde, Xavier Crespo (CiU), amb la societat Flinder Data SL propietària de la finca de Can Juncadella, que té com a objectiu la construcció d'un camí de Ronda entre la platja de Canyelles i cala Morisca, i que reconeix la titularitat privada del sender que passa per l'interior de la finca a canvi de condicionar el camí de ronda.

Per aconseguir el seu objectiu, els republicans han entrat una moció per al proper plenari de l'Ajuntament que es farà la setmana vinent i també volen que la societat obri l'accés al públic de la finca, que tanta polèmica ha aixecat al municipi, per poder transitar per al GR92-11. Un camí per on s'ha "transitat des de fa cinquanta anys" i que ara està tancat per part de la propietat "sense que s'hagin executat les obres compromeses" i que provoca que els excursionistes hagin de transitar per l'itinerari provisional que passa per la urbanització Urcasa, asseguren des d'ERC.

Per declarar nul el conveni i que es reobri el camí, els republicans insten l'Ajuntament a instruir els serveis jurídics perquè adrecin un requeriment a la societat Flinder Data i que posin un termini perquè reobrin. I si no ho fessin, que s'intereposi una demanda als jutjats. El projecte del camí de ronda de Can Juncadella es troba en exposició pública i hi ha un mes per fer-hi al·legacions. Aquest preveu fer-hi una passera en un penya-segat de 40 metres d'alçada.