L'entitat Salvem el Crit i Arítjol denuncia que els concessionaris estan col·locant boies al litoral de Tamariu, Llafranc i Calella quan el pla d'usos estableix que no es poden col·locar fins al dia 1 de juny. L'entitat ho va comunicar a l'Ajuntament de Palafrugell, que va requerir als concessionaris que aturessin la instal·lació de més boies. No obstant això, Salvem el Crit sosté que encara se n'han col·locat més tot i el requeriment del consistori.

El regidor de Serveis, Xavier Vilà, ha explicat les concessions de les boies, que són per a principis de maig, però que estan sotmeses al pla d'usos, que marca que fins a l'1 de juny no es poden posar. En tot cas, Vilà ha manifestat que, als concessionaris, se'ls ha notificat que no en posin més i que podran deixar les que ja han col·locat. El regidor ha afegit que els concessionaris argumenten que, si han de col·locar més de 200 boies el 31 de maig, no tindran temps.

Aquesta decisió no ha agradat tampoc a l'entitat, ja que entén que si es fan complir les normes a la terrassa d'un bar, per exemple, també s'ha de fer amb les boies.