Una vegada més estem vivint una pel·lícula fastigosa produïda, realitzada, dirigida i interpretada pels grups del PSC i d'EUiA-ICV, a l'oposició a l'Ajuntament de Blanes. Es tracta de l'enrenou causat per la contractació per part de l'empresa NORA del senyor Enric Pérez, antic regidor de CDC a l'Ajuntament de Blanes. El primer que volem explicar és que som la gent de CDC a Blanes els que ens hem quedat sense el concurs d'un excepcional col·laborador. Des del moment en què l'esmentada empresa l'ha contractat (cal recordar que és una empresa del Consell Comarcal de la Selva, del qual la presidència la ostenta el PSC) el senyor Pérez ha deixat tots els càrrecs dins el nostre partit. Tenim clar que perdem un dels nostres millors col·laboradors, però també tenim clar que el poble de Blanes guanya a una persona que ho donarà tot per tal de millorar la neteja dels nostres carrers i la qualitat de vida dels blanencs.

De ben segur que treballarà més que mai; com sempre, no tindrà horari; com sempre, escoltarà a tothom; com sempre ajudarà a tothom. Dit això, entrem en el tema de fons d'aquest escrit. Estem indignats. Ja n'hi ha prou. No tot s'hi val. Aquesta gent no té escrúpols. Com es pot caure tan baix? Com es poden ficar d'aquesta manera en la vida privada de la gent? Per haver estat polític, no es pot treballar mai més enlloc? Com es pot fer tanta demagògia barata?

En són especialistes. Ho han fet tota la seva vida. Especialment el senyor Marigó. Tot s'hi val per enderrocar els "contraris", encara que sigui dient mentida rere mentida. Nosaltres mai havíem entrat en aquest joc, però amb aquesta història s'ens ha acabat la paciència. És moment de desemmascarar aquesta gent amb cara de sant però amb fets de traïdors. Ja n'hi ha prou.

Hi ha moltes formes de fer les coses. En temps de govern de CDC a Blanes, ara ja uns quants anys, va sortir a concurs la plaça de cap de Protecció Civil. Feia temps que es parlava que un regidor del PSC, llavors a l'oposició, volia presentar-s'hi. Finalment el senyor Josep Lluís Pouy (el regidor del qual parlem) s'hi va presentar i va guanyar la plaça. Va deixar el càrrec de regidor i va entrar a formar part de l'organigrama municipal. Avui, i després de diferents governs a l'Ajuntament, segueix essent el nostre cap de Protecció Civil, ja que és un bon professional. Vam dir quelcom nosaltres? Queda clar que l'únic que vam fer va ser mirar pel bé del poble, com sempre. Varen dir quelcom els del PSC? Silenci absolut. Aquest és un exemple de la forma de fer les coses de CDC.

En l'actual govern de Blanes, en què l'alcalde és de CDC, s'ha contractat una familiar molt directe del senyor Salmerón, regidor actual d' EUiA/ICV, per tal de desenvolupar un càrrec important dins el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, i hem tingut un total respecte amb el procés de selecció. Aquesta ha estat sempre la nostra manera de fer les coses. Claredat i honestedat en tot moment, encara que no puguis estar d'acord amb la decisió final.

Últimament han passat moltes coses a Blanes. Coses gens clares. Coses de què tothom parla al carrer però que segurament mai no s'han posat negre sobre blanc. Coses que potser s'han fet correctament però que ara, i després d'aquests últims fets i declaracions, posem clarament en dubte.

El primer que volem dir és que nosaltres creiem en la professionalitat i la vàlua de la gent. Però avui i ara volem parlar de dos? exemples de gent contractada pel senyor Marigó en aquests últims temps. Volem parlar de com va contractar el senyor Josep Marigó la seva actual secretària en el DipSalut o també de com s'ha contractat a l'exregidora socialista a l'Ajuntament de Blanes, senyora Laura Arjona, ara fa poc temps, també en el DipSalut, essent qui és el president.

El senyor Enric Pérez ha treballat tota la seva vida. Ho va fer des de petit, en anys en què li hauria tocat jugar. A tot arreu on ha estat li tenen un record immillorable. Com hem dit abans, ha dedicat tota la seva vida a ajudar els altres. Ho poden dir des de la gent del barri de Valldolig fins al amateix Marigó, quan sent alcalde, en Quique va col-laborar intensivament durant quatre anys en el concurs de focs d'artifici o en la cavalcada de Reis de Blanes. Fora colors polítics. Per en Quique només Blanes i la seva gent.

Els senyors del PSC i d'EUiA-ICV s'han de dedicar a explicar el seu projecte polític, si és que el tenen. Nosaltres ja ho dubtem seriosament atès que només treballen per intentar destrossar la credibilitat i l'honestedat de la gent de CDC i posar pals a les rodes al govern municipal actual.