L'entitat ecologista Salvem el Crit-Arítjol ha criticat que, com cada any amb l'arribada del temps estival, l'espai natural de cap Roig-Castell es converteix en un niu de vehicles estacionats a tot arreu. A més, ha alertat que els vehicles aparquen en qualsevol lloc amb el conseqüent risc d'incendi que comporta la gran quantitat de branques que es troben acumulades al sotabosc com a conseqüència de la nevada del passat 8 de març.

Salvem el Crit-Arítjol responsabilitza d'aquesta situació les administracions que gestionen aquest espai. En imatges preses aquest dilluns, es pot comprovar com en el camí a cala Estreta, a més dels cotxes aparcats en el petit aparcament que hi ha, n'hi ha molts més aparcats a la vora de la carretera. Per a l'entitat, aquests vehicles impedeixen el pas de vehicles d'emergència, en cas que fossin necessaris. I afegeix en aquest sentit que provoquen molèsties als ciclistes i vianants que passegen per aquests camins.

L'entitat també avisa dels vehicles estacionats al mig del bosc, com a cala Corbs, a tocar de tones de llenya de la nevada del 8 març, branques apilonades i seques. Per a Salvem el Crit-Arítjol és necessari un canvi en la gestió d'aquests espais per intentar conservar-los en bon estat.