Lloret de Mar ha començat les obres de remodelació del Passeig Marítim, en concret, es van iniciar dimecres amb l'ampliació de la vorera a la part de muntanya -a la zona de la Riera- per arribar als dos metres i segons el regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera (CiU), estarà enllestida en tres setmanes. L'actuació es farà des de Just Marlés fins a l'ajuntament i des de l'alçada del Museu del Mar fins a l'avinguda Pau Casals.

De fet, aquest mateix edil explica que tota la remodelació prevista al Passeig Marítim estarà llesta en aquestes tres setmanes. Ja que a més d'actuar a les voreres, es pavimentarà i pintarà per construir un carril esport a la part de la platja.

Aquesta primera actuació a la vorera del passeig de Lloret de Mar ha indignat el grup el GRILL, a l'oposició, ja que com explica el seu portaveu, Joaquim Teixidor, és una actuació que "es veu com un greuge per als empresaris, comerciants de la zona, i els turistes que ens visiten en aquestes dates, al començament de la temporada turística".

Crítiques del GRILL

Pel que fa al termini que preveu Riera, l'edil del GRILL es mostra pessimista i assegura que "no es compliran les dates i que no serveix d'excusa que es tindrà fet el passeig en quinze dies, ara no toca perquè es ven turisme de qualitat i el maig s'obre el passeig de dalt a baix". Davant d'aquestes crítiques, el regidor de Medi Ambient explica que es farà en "trossets per no molestar els veïns, el menys possible".

La reforma del passeig és un dels principals projectes de Lloret per millorar la mobilitat i de fet, passarà a ser de sentit únic i la velocitat màxima a què es podrà circular serà de 30 quilòmetres per hora. Per altra banda, es mantidran la majoria dels aparcaments de zona blava i també les zones de càrrega i descàrrega i augmentaran les parades de bus.

Tot i la reforma, el GRILL creu que és "una aberració" que l'Ajuntament de Lloret comenci aquestes obres a finals del mes de maig i ho atribueix "a manca de planificació per part de l'equip de govern" i afegeix que és un "projecte que els va gran".