L'Ajuntament ha acabat una actuació d'eliminació de barreres arquitectòniques als barris de l'Estació, Fuensanta i el Ninot. Segons fonts municipals, les actuacions més destacades han estat la construcció de nous guals al pas de vianants del carrer Ter, davant de l'entrada del Consell Comarcal del Ripollès. També han fet més guals al pas de vianants del carrer Progrés. A més, en aquest punt l'Ajuntament ha tapat els forats a l'asfalt del carrer Ter.

La brigada d'obres ha pintat un nou pas de vianants al carrer Josep Maria Fuster. L'Ajuntament ha adequat una recollida d'aigües pluvials per evitar l'embassament d'aigua del gual del pas de vianants del carrer Escorxador, al costat de la sala Eudald Graells.

L'Ajuntament ha fet una repassada de les voreres del carrer Macià Bonaplata, al passeig de Santjoan, al carrer Progrés i carrer ?Fuensanta.

La brigada ha construït un tram d'escala amb barana de fusta al camí d'accés a la font de l'Amoroset.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha col·locat jocs infantils al parc entre l'estació de bus i l'estació de tren . A més han reparat els jocs existents. Segons l'Ajuntament, la intenció ha estat aconseguir millorar i conservar.