Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada a Girona tres joves per cometre dos robatoris amb força en domicilis de Parlavà durant aquest mes de maig. Els detinguts són Pere M. H., de 22 anys i detingut el dia 26, i de Juan Antonio C.R., de 37 anys i detingut el dia 27. A Pere M.H., els Mossos el consideren el presumpte autor d'un tercer robatori amb força, en un habitatge de Fornells de la Selva, també al mes de maig. Els robatoris es van produir de dia i els lladres havien forçat una finestra o un accés per entrar als domicilis. A més, en un dels robatoris a Parlavà i en el de Fornells, els suposats autors no es van endur res.

En el segon domicili afectat a Parlavà els lladres ?-que van saltar una tanca de més d'un metres i mig d'alçada per entrar a la propietat- sí es van endur objectes, entre els quals algunes peces de roba i calçat que van aparèixer entre els efectes personals dels presumptes autors dels fets en el moment de la seva detenció. A més, els Mossos van recuperar un rellotge sostret.

Els detinguts, dels quals Pere M. H. té antecedents, van passar a disposició del jutjats, que van decretar presó per a aquest i llibertat amb càrrecs per a l'altre involucrat.