L'alcalde de Massanes, Jordi Porta (CiU), ha emès un decret d'Alcalia fer demolir una rampa que es va fer a l'entrada de casa de la regidora del PSC Trinitat Godoy, i sòcia de govern de CiU "sense llicència i de forma il·legal". Aquesta resolució arriba després que al gener l'exregidor de Medi Ambient Francesc Xavier Duque (CiU) ho denunciés al consistori.

Aquest fet, però, com explica l'alcalde "va anar més enllà fins al punt que dos veïns més es van afegir a fer-se la rampa d'entrada" i el cas és que aquestes obres les va fer l'empresa Europea de Asfaltos SA com a compensació a l'Ajuntament per la instal·lació de la polèmica planta d'asfaltatge de la zona de Can Thos. Porta afegeix que "èticament el que va fer la regidora és el que vam dir que calia denunciar". De moment, el batlle explica que no s'ha decidit, però possiblement l'actuació pot acabar amb una sanció econòmica.

Fa 15 dies, membres de la brigada la van demolir i també la dels dos veïns que se la van fer fer, tots al carrer Major. En tancar l'edició, va ser impossible contactar amb la regidora de Salut, Trinitat Godoy.