Endesa va afirmar ahir en declaracions a Nova Ràdio Lloret que els talls que s'han produït els darrers dies a Lloret de Mar són fruit de les reparacions i feines de reajustament que s'estan duent a terme a la xarxa.

Oriol Osán, portaveu de Fecsa-Endesa a Catalunya, va reconèixer que "a Lloret, on la xarxa va quedar més malmesa que en altres punts, les incidències s'allarguen més del desitjable". Osán va comentar, a més, que la majoria dels talls registrats són programats, tot i que el d'aquesta setmana el va provocar un ocell.

Per tot plegat, la companyia va demanar "paciència i disculpes als usuaris" i va assegurar que el servei estarà arreglat abans del 30 de juny. Segons Fecsa-Endesa, el procés de reconstrucció de la xarxa elèctrica avança a "bon ritme". A més va assegurar que en el conjunt de les comarques gironines l'alta tensió està refeta en un 90%, mentre que les línies de mitja i baixa tensió ho estan en el 70%. Durant aquest mes els treballs se centren en la infraestructura lloretenca, amb l'objectiu que el juliol la xarxa estigui a punt.