L'Ajuntament de Tossa de Mar es queda sense interventor per segona vegada en aquest mandat. La primera, la va fer fora l'actual equip de govern. I el segon, que ocupava el càrrec des de l'estiu de 2008, ha decidit plegar per una saturació de feina, segons va explicar l'alcaldessa del municipi.

"L'interventor ha renunciat per temes estrictament laborals. La tresorera va deixar el lloc i se li havia acumulat molta feina i ha decidit renunciar. És una qüestió de sobresaturació de feina", va explicar l'alcaldessa de Tossa, Imma Colom. Per la seva part, l'interventor del municipi no va voler fer declaracions a aquest diari sobre aquesta qüestió.

Cal recordar que el ja exinterventor és empleat de l'Ajuntament de Blanes i des de l'estiu treballava a temps parcial al de Tossa també. De fet, feia 12 hores al mes. La ?tresorera que es va contractar després de canviar de lloc la persona que hi havia fins aquell moment també era treballadora de Blanes i tots dos van ser contractats a temps parcial per Tossa. Fa uns dies, però, la ?tresorera va deixar el seu lloc tan a Tossa com a Blanes perquè ha canviat de residència, va apuntar l'alcaldessa, i va fer que s'aumulés més feina.

Segons els responsables de l'Ajuntament ja s'està treballant per trobar una persona per al lloc vacant. "Ara estem fent les entrevistes per agafar una persona que ocupi la plaça d'interventor. En pocs dies l'haurem triat", va afegir Colom.

Els canvis i els problemes amb els interventors no són nous, sinó que van començar el 2008, quan l'actual govern municipal va cessar la interventora que hi havia fins aquell moment i va canviar de lloc a la persona que realitzava les tasques de tresorera. Va ser llavors quan va contractar els dos treballadors de Blanes a temps parcial. Un temps més tard, però, una sentència va donar la raó a la interventora i en el text obligava l'Ajuntament a readmetre-la i pagar-li una indemnització de 50.000 euros. Ara, encara no s'ha fet res perquè s'espera la resolució del recurs, que caldrà veure com acaba.