Costes del Ministeri de Medi Ambient ha decidit ajornar la fitació que estava prevista per demà a la zona dels càmpings de Blanes fins que s'acabi la temporada d'estiu. De fet, així ho va fer saber el ministeri als responsables dels càmpings dimecres a través d'un comunicat. La nova data per dur a terme el procés serà el 14 d'octubre d'aquest any.

El regidor d'Urbanisme de CiU, Carles Gibert, la senadora i regidora del PSC, Pepa Celaya, i un respresentant dels càmpings -que no va voler que es revelés la seva identitat- es van reunir el passat dilluns amb la directora General de Costes del Ministeri per demanar-li que la fitació s'ajornés fins després de la temporada d'estiu, com finalment així ha estat. "Estem molt contents per la decisió. D'aquesta manera es podrà passar la temporada d'estiu més tranquil·lament", va comentar la senadora Pepa Celaya.

Els assistents van destacar que la trobada va transcorre positivament. "La percepció que vam tenir en sortir de la reunió va ser molt bona, ens vam sentir molt ben atesos i escoltats", va voler destacar Celaya. "La reunió va discorre d'una manera molt constructiva", va apuntar el representant dels càmpings.

Tot i la decisió de l'ajornament, el procés continua endavant. "Simplement és un ajornament, però l'expedient segueix", va comentar el representant dels càmpings. Des de Blanes, però, es vol intentar reduir la zona afectada, ja que es creu que és excessiva. "L'ajornament ens permetrà a tots plegats plantejar noves propostes i arguments perquè l'aternament pugui ser més a prop del mar", va afirmar Celaya. "El projecte que es planteja ara entra molt endins i ocupa molt d'espai, intentarem buscar arguments perquè pugui estar més a prop del mar", va afegir Celaya. El representant dels càmpings va expressar que es va sentir recolzat en tot moment per l'Ajuntament i la Generalitat.