Els empleats d'una nau industrial situada a l'entrada de Sils per la carretera que ve de Vidreres van enxampar un home que fugia després d'haver intentat abusar sexualment d'una noia de 14 anys en un descampat proper al pont de l'autopista. Els fets van passar dijous cap a quarts de deu del matí, quan la noia es dirigia a l'institut. L'home la va assaltar i va intentar forçar-la, però no va poder consumar la violació perquè la jove va resistir-se i els seus crits van alertar veïns i els treballadors de la nau industrial. L'home va ser detingut per la Policia Pocal de Sils i després de declarar davant el jutge ha ingressat en presó condicional.

La víctima no el coneixia ni havia tingut cap contacte previ amb ell. Tot apunta que Fouloud D., de 37 anys, nacionalitat malinesa i sense domicili conegut, va seguir la noia després de triar-la a l'atzar i, aprofitant que passava per una zona poc freqüentada, la va intentar violar arreplengat-la i tirant-la a terra. No va fer servir cap arma per atemorir-la, o almenys no en duia cap a sobre quan se'l va arrestar. L'home té antecedents policials per petits delictes, però a l'historial no hi consten agressions sexuals prèvies. No portava documentació a sobre, però se'l va poder identificar ràpidament precisament perquè ja tenia antedecents i les seves empremptes digitants constaven en el registre de detinguts.

L'home va intentar forçar la nena, però no va aconseguir-ho ja que els crits de la menor van alertar veïns i treballadors d'una empresa propera.

L'examen forense va ratificar l'intent d'agressió sexual no consumada, i a banda la noia va rebre cops i talls lleus a causa de la caiguda i el forcejament. En veure que els crits de la noia havien alertat gent l'home va desistir i va intentar fugir, però els treballadors d'una empresa d'aluminis van córrer rere d'ell i el van enxampar. Immediatadament, la Policia Local va fer-se càrrec de l'home, que estava molt exaltat i violent, i el va detenir. En el moment de l'arrest no va poder donar massa explicacions, ja que no parlava ni castellà ni català, tot i que fa temps que se'l veu voltant puntualment pel municipi. Posteriorment el presumpte agressor sexual va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, que el van custodiar fins a la seva entrada a presó dissabte.