Uns lladres s'han endut 37.000 euros d'una entitat de «la Caixa» de Lloret de Mar després de despistar els empleats. Els lladres han entrat prop de la una de la tarda a l'entitat, situada al passeig marítim, on han aconseguit distreure l'atenció dels treballadors i endur-se un botí de 37.000 euros. Els lladres han fugit corrent cap al carrer, on els esperava un cotxe per escapar. El robatori s'ha efectuat sense violència i ningú ha pres mal. La Policia Local de Lloret de Mar ja ha detingut tres de les persones implicades en el robatori i la investigació continua oberta. Es busquen dues persones més implicades en el robatori.

Els fets han tingut lloc a la una de la tarda d'aquest dimecres quan uns lladres han entrat a la sucursal que 'la Caixa' té al passeig marítim de la localitat costanera. Després de distreure els empleats, han aconseguit fugir corrent amb un botí de prop de 40.000 euros.

Un cop alertada la Policia Local del municipi, juntament amb els Mossos d'Esquadra, s'ha aconseguit detenir tres dels implicats en el robatori. La policia continua buscant a dos dels lladres que també haurien participat de l'operació. De moment, no s'han recuperat els diners.