L'Ajuntament de Lloret de Mar va assegurar ahir que la cala des Rajols es restituirà tal i com estava abans de les actuacions que s'hi han dut a terme en els darrers dies. De fet, així ho va afirmar el regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera, a Nova Ràdio Lloret.

Riera va demanar «tranquil·litat», perquè va assegurar que l'equip de govern és el primer interessat a fer complir la llei. «Aquestes obres il·legals que s'han fet a la cala des Rajols acabaran normalitzant la platja tal i com estava abans i actuarem amb contundència davant d'aquesta situació i de qualsevol altra davant de tots aquells que busquin la impunitat», va afimar Riera.

Des del Departament de Política Territorial, es va afirmar que s'haurà de fer una nova inspecció per comprovar l'escala que s'està construint. Si es constata que s'ha realitzat sense els permisos corresponents, s'obrirà un nou expedient sancionador. A més, es va recordar que els expedients que s'obren tenen un termini de sis mesos i sempre inclouen la sanció corresponent i un punt en el qual se sol·licita la restitució de la zona.