Les obres de millora de la carretera C-63 entre Lloret de Mar i Vidreres s'haurà d'esperar fins després de l'estiu, ja que el ?Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha decidit que finalment no les començarà durant l'estiu com havia previst inicialment, sinó que no serà fins a mitjan novembre que es començarà a veure-hi moviments.

El motiu bàsic, expliquen fonts del Ptop, és que s'ha priorizat que no es facin els treballs de millora durant l'època més turística de l'any en una via que ja té retencions de per si sola durant l'estiu i, a més, afegeixen que aquesta és una de les actuacions que el Departament ha decidit retardar, a causa dels ajustaments que s'ha vist obligat a fer el Govern català a causa de la situació de crisi, com ja va alertar el conseller del Ptop, Joaquim Nadal, al seu dia, dient que no s'aturarien obres, si bé algunes es podien retardar en el seu temps.

Aquests són uns treballs anhelats pel territori, ja que és una carretera amb alta sinistralitat a causa de la manca de seguretat en les entrades i sortides de les urbanitzacions de Vidreres i Lloret i, de fet, són els Ajuntaments d'ambdós municipis que han reclamat llargament la construcció de rotondes i una millora en la seguretat d'aquesta via que uneix la plana de la Selva amb la Costa Brava.

En el darrer ple de Vidreres, l'alcaldessa, Ruth Rosique (PSC), va explicar que es preveia un retard en l'obra i que els vilatants haurien d'esperar més mesos per veure millores en aquest vial.

Inversió de 1,3 milions

Les obres de millora d'aquest vial preveuen reordenar els accessos a les urbanitzacions de Creu de Lloret, Aiguaviva Parc i Lloret Residencial i, així, augmentar la seguretat en aquest punt que presenta aquests accessos a urbanitzacions a poca distància entre sí.

Per això, a l'accés a tocar el túnel de Monturiol s'habilitarà un nou carril de desacceleració per facilitar la sortida progressiva dels vehicles; a l'àrea residencial de la Creu de Lloret s'eliminarà l'actual accés per ser massa proper als altres dos, i a l'accés a Aiguaviva Parc i Lloret residencial s'ampliarà la calçada existent per fer un carril nou, entre d'altres. L'actuació abasta un tram d'uns 500 metres i té un cost de 1,3 milions d'euros.