La matinada de dijous a divendres un grup de sis joves, tres nois i tres noies es van dedicar a fer destrosses a persianes i portes de diferents botigues del carrer Sant Pere de Lloret de Mar amb el resultat que ahir al matí, alguns comerciants van tenir dificultats per poder obrir les seves obertures i per tant, en conseqüència reparar-ho per tal de poder obrir les seves portes, en un dels carrers més cèntrics i comercials de la vila.

En concret, els fets van passar al voltant de les 5 de la matinada i segons fonts presencials, el grup de sis joves es va acostar a diferents aparadors de botigues i dos dels joves van començar a donar-hi cops fins a fer-hi destrosses, com ara doblegar les persianes i trencar algun vidre així com moure portes del seu lloc. Davant d'això, un veí va denunciar els fets a la Policia Local de Lloret de Mar però no s'hi van desplaçar perquè els joves ja eren fora d'aquest carrer.

Aquest fet vandàlic arriba en plena temporada turística a Lloret de Mar i en una de les seves zones més cèntriques i segons el veí que ho va denunciar, es tracta d'uns actes vandàlics vergonyosos perquè molts botiguers van tenir problemes l'endemà al matí. La denúncia es va presentar a la Policia Local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra asseguren que no tenen coneixement dels fets per ara i per tant, no hi hauria cap tipus d'investigació oberta.