El regidor d'Obra Pública de Lloret de Mar, Ivan Tibau, va admetre ahir a Nova Ràdio Lloret que les obres del passeig es van fer "ràpid, perquè tenien certa urgència" i per això algunes rajoles del passeig es mouen. El regidor va fer aquestes declaracions en referència a la denúncia que el grup del GRILL va fer el passat dilluns a aquest diari, quan va destacar que els veïns s'havien queixat perquè les rajoles del passeig, remodelat fa poc més d'un mes, es movien. Tibau va admetre que alguns, molt pocs, panots es belluguen i que una part de la vorera es va enfonsar, tot i que aquest tram ja ha estat arreglat. A més, va anunciar que les rajoles que es mouen es repararan quan s'acabi l'estiu, que ja no hi haurà tanta afluència de gent.

"No havien arribat queixes, però teníem coneixement d'això. És una cosa que fa dies que sabem i que ja hem parlat amb l'empresa. Estem parlant de certs panots que es mouen i en un punt concret es va enfonsar la vorera, però això ja està solucionat", va explicar Ivan Tibau. El regidor va comentar, a més, que el problema ha estat que el ciment no s'ha assecat correctament. "Petits panots que es mouen a causa que l'obra sí que és cert que es va fer ràpid, perquè teníem certa urgència i el problema que hi ha hagut és que no es va deixar assecar prou bé el ciment d'aquesta vorera, a causa de la quantitat de gent que hi ha i que hi passava", va admetre Tibau.

El regidor va destacar que la quantitat de rajoles que es mouen és molt petita i que no es tracta d'un gran problema. A més, va voler recordar la important funció que ha tingut aquest estiu l'ampliació de la vorera, ja que ha permés que els visitants poguessin passejar pel passeig més fàcilment. "Vull dir que l'obra ha fet una gran funció aquest estiu. La veritat és que feia goig la quantitat de gent que hi passava i l'amplitud que tenia per poder passejar i això altres anys era impossible i inviable. Jo crec que els comerços i els veïns de la zona estaran contents", va destacar Tibau.

Finalment, Tibau va explicar que ja s'han posat en contacte amb l'empresa que duu a terme les obres i que els han assegurat que les reparan un cop finalitzi l'estiu, perquè hi haurà menys gent passant per aquestes voreres. "Hem parlat amb l'empresa ja fa dies i ens han dit que quan passi l'estiu i no hi hagi tanta gent, faran la reparació que faci falta i ho deixaran en perfecte estat", va recordar Tibau. L'enfonsament de la vorera, però, ja ha estat solucionat. "El forat ja està reparat, que era l'únic element perillós", va afegir.