Els jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar acolliran avui a partir de les set de la tarda el festival de Guitarra de Girona. Un quartet de guitarres ompliran de música espanyola i cubana els jardins, en l'actuació de la banda Camera XXI, integrada per quatre dones. Tot i que no és la primera vegada que actuaran a Lloret, sí és el primer cop que trepitjaran els jardins de la població de la Selva. L'espectacle permetrà escoltar Manuel de Falla, Albéniz i autors cubans contemporanis. El preu de les entrades és de sis euros i es poden adquirir a través del web festivalguitarragiorna.com.

La regidora de Festes, Maria Antònia Batlla, va destacar que "si existia un festival així a les comaques gironines, Lloret hi havia d'entrar i més en un marc incomparable com tenim com són els jardins de Santa Clotilde".

Camera XXI es va crear una mica per casualitat. Les seves integrants estudiaven música a Barcelona i tenien un mestre en comú, que les va animar a crear una banda. Es van unir professionalment el 1999 i des de llavors han creat una formació consolidada i per sobre de tot una gran amistat.

Aquesta, però, no serà l'única proposta musical, ja que unes hores més tard a la plaça de la Vila hi haurà una audició de sardanes.