El president del Partit Popular de Catalunya a Girona i candidat a les properes eleccions autonòmiques, Josep Enric Millo va denunciar que els set anys de govern tripartit a Catalunya han perjudicat el Ripollès.

En unes declaracions fetes durant una visita en aquesta comarca, el candidat popular va expressar que "la situació actual de la comarca del Ripollès és molt pitjor avui que abans que el tripartit comencés a governar a Catalunya".

Millo va culpar els successius governs d'esquerres dels últims set anys de la pujada de l'atur al Ripollès, afirmant que "l'any 2003 el nombre d'aturats a la comarca era de 631, mentre que a dia d'avui aquest nombre és de 1.600, és a dir gairebé mil ciutadans i ciutadanes del Ripollès s'han quedat sense feina en els últims set anys, fet que suposa un increment del 150%".

Millo es va mostrar convençut que el seu partit seria decisiu en el proper Govern de la Generalitat i es va comprometre a ampliar el Pla d'iniciatives de dinamització comarcal quatre anys més tant en les comarques que ja n'han gaudit com també en altres de noves com la Garrotxa per tal d'afavorir el desenvolupament de zones amb menys dinamisme econòmic.