L'Ajuntament de Lloret de Mar va decidir personar-se ahir davant Dolors Navas, la veïna de Can Carbó que va rebre una pallissa per part d'uns menors el dissabte. Cinc dies després dels fets, el regidor de barri Ivan Tibau va anar a veure-la, relata la víctima, «per oferir-nos el seu suport i s'han posat a la nostra disposició».

Navas, però, després de la visita es mostrava sorpresa pel temps que havia tardat l'Ajuntament de Lloret en presentar-s'hi i assegurava que «se'n devien assabentar pel diari», i va afegir que l'edil li va comentar que «no en sabien res del problema que havia passat ni al barri, quan, en canvi, des de l'Associació de veïns de Can Carbó n'estan al corrent».

Després de la visita, Ivan Tibau remarcava que «es tracta d'un cas greu, i havent-hi menors pel mig encara és més greu», i es lamentava de no haver-hi anat abans a veure Dolors Navas, però deia, que «no en sabíem res». Però tot i això, l'edil va assegurar que aquests fets s'investigaran al màtixim, «tot i ser un tema puntual cal buscar l'arrel del problema».

I és que com va explicar el mateix regidor, el barri de Can Carbó no és una zona turística de la població, sinó que hi viu gent del poble de tota la vida així com nouvinguts i que si bé hi ha hagut algun incident puntual «sempre s'ha pogut parlar amb totes les comunitats i hi ha una comunicació cordial amb totes elles».

Davant dels fets, l'Ajuntament de Lloret de Mar estudiarà quines mesures ha de prendre, ja que, remarcava, «uns fets així no es poden repetir» i afegeix que, segons li han explicat els veïns i la víctima també va dir a Diari de Girona, «sembla ser que aquests menors s'han fet seva la pista del barri i això no pot ser, és de tothom».

Dolors Navas va ser víctima d'una agressió per un grup de menors el dissabte mentre intentava mitjançar una discussió entre dos grups de menors, en un dels quals hi havia el seu fill, per una pilota a la pista del barri. Degut a això Navas va patir una pallissa que va provocar que hagi de duu collar ortopèdic i a més té blaus a la cara i a l'esquena i les extremitats superiors, on va rebre els cops i encara té hematomes. Ahir Navas va tornar a destacar que aquests fets han traslladat por entre els veïns perquè no torni a passar i reclamava que es trobi una solució per tornar a la normalitat.

Per posar-hi fi, el regidor de barri afirma que el consistori es reunirà i prendrà mesures i no descarta que si cal s'hagi de fer més vigilància en aquesta àrea mentre duri aquesta atmosfera. I és que, després dels fets, en aquesta pista esportiva del barri molts dels veïns no hi deixen ni anar els fills a jugar, per por que el grup de menors de raça negra els agredeixin. En aquest barri s'està treballant de fa temps en polítiques de cohesió social i, de fet, aquest setembre se'n preveuen engegar de noves.