Un home de 48 anys i veí de Santa Coloma de Farners va morir ahir a la tarda després que el seu vehicle sortís de la via i acabés per bolcar. En concret, l'accident es va produir al quilòmetre 10 de la carretera GI-555 -que va de Sils fins a Hostalric- a l'alçada del terme municipal de Massanes, i els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a dos quarts de 7 del vespre.

En aquest sinistre només s'hi va veure implicat aquest vehicle i de les dues persones que viatjaven en l'automòbil, Aquilino J.R. de 48 anys i veí de la capital de la Selva, va morir en l'acte. L'altre ocupant del vehicle va resultar ferit lleu de l'accident i es va evacuar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera GI-555 és una via que espera ésser reformada i és una carretera amb sinistralitat i punts negres degut a tenir una calçada estreta així com molts revolts i entrades i sortides de camins rurals.