El Consell de Federació de les comarques gironines va aprovar la proposta de llista dels socialistes de les comarques gironines per a les eleccions al Parlament. La llista, que no presenta grans canvis repecte als noms dels cinc primers candidats, sí que ho fa a partir del número sis de llista amb una àmplia presència d'alcaldes.

De la mateixa manera, gairebé els noms que configuren aquesta llista a partir del número sis són polítics nous. En aquest cas, repeteix l'alcadessa de Roses, Magda Casamitjana, però puja del catorzè lloc al vuitè. Un lloc per sobre hi ha el regidor de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, que també va ser alcalde i, en el sisè lloc l'alcadessa de Vidreres, Ruth Rosique. Un sisè lloc que en la llista que es va configurar el 2006 era per Josep Antoni Donaire.

A més d'aquests també configuren la llista d'altres alcaldes de les comarques de Girona com Estanis Puig (desè) de l'Escala, l'acladessa de Campdevànol, Núria López (onzena) o la Consòl Cantenys (catorzena), alcaldessa de Vilafant i Ricard Herrero (dissetè), alcalde de Santa Crstina d'Aro.