L'Ajuntament de Lloret de Mar va realitzar una inspecció a l'Hotel Perelló de la localitat, després de diverses queixes dels veïns pel comportament dels turistes, i hi va trobar diverses deficiències tècniques que el podrien portar al tancament. En descobrir aquestes mancances de caràcter tècnic, el consistori va informar als responsables de l'hotel que si no les resolen abans de la temporada que ve, no podran tornar obrir. "En saber que els veïns estaven molestos, es va ordenar una inspecció a l'hotel i es van trobar diverses deficiències tècniques. També es va parlar amb ells, perquè no volem que hi hagi problemes amb els veïns", va explicar el regidor de promoció Econòmica Francesc Oliva.

Cal recordar que el passat dissabte 28 d'agost, Diari de Girona va avançar que una cinquantena de veïns denunciaven els nombrosos problemes que causaven els turistes allotjats a l'hotel Perelló. Segons els veïns, els joves llençaven escopinades als vidres, ampolles d'alcohol, preservatius o cigarretes cada nit. Els veïns van reconèixer, però, que els dies se??güents que la notícia aparegués als mitjans de comunicació, la situació va millorar i que actualment ja no tenen problemes perquè l'establiment està tancat.

Des del consistori es va recordar que "l'hotel haurà de solucionar aquestes deficiències, perquè si no les resolt, haurà de tancar". De fet, el regidor de promoció econòmica Francesc Oliva, va matisar que no haurà de tancar, ja que l'establiment ja ha donat per clausurada la temporada, però si no soluciona aquestes mancances per a la propera temporada ja no podrà tornar a obrir. "A l'inici de la propera temporada es comprovarà si ho han solucionat i si no ho han fet, no se'ls deixarà obrir", va comentar Oliva.

El regidor va advertir que no es tracta de deficiències estructurals, però que la normativa és molt estricta en aquest sentit i, per tant, cal resoldre-les. Oliva també va explicar que l'hotel està en regla i té la llicència actualitzada. Des del consistori volen intentar fer compatible turisme i ciutadania. "Actuem amb fermesa, perquè volem fer que la convivència entre veïns i turistes sigui el millor possible. Volem un turisme sostenible", va sentenciar Oliva.