El candidat del PP al Parlament per Girona, Enric Millo, considera que el projecte de pressupostos de l'Estat "segueix hipotecant" el desenvolupament de les comarques gironines, frenant i perjudicant el seu creixement. Per al representant popular, un dels temes més preocupants és el de les partides per desdoblar la N-II, que "no es corresponen amb els compromisos i les promeses fetes pel ministre de Foment fa pocs dies a Girona i que són el clar exemple de la manca d'implicació de l'actual govern de l'Estat amb les nostres comarques".

Tot això fa que, segons Millo, l'Executiu socialista "faci les coses d'esquenes als gironins i a les seves necessitats". "Després de gairebé set anys al capdavant del govern, el PSOE ha estat incapaç tant d'acabar els projectes importants per a les nostres comarques endegats pel PP com d'impulsar projectes nous", assenyala el diputat popular.

Millo, però, tampoc escatima crítiques cap als diputats socialistes gironins, preguntant-se per què Montse Palma no dóna la cara i tira "pilotes fora" quan va prometre que el desdoblament de la N-II a Girona seria una realitat l'any 2012. "És evident que no va dir tota la veritat, i ara, en lloc d'assumir-ho i demanar disculpes a tots els ciutadans per les seves promeses incomplertes, l'únic que fa és donar les culpes als altres per intentar tapar la ineficàcia i la ineficiència del Govern de Zapatero", assenyala Millo, qui afegeix que "practica un cinisme polític intolerable i poc digne d'un representant polític".

Projectes sense dotació

Però més enllà del llargament reivindicat desdoblament de la N-II, el representat del PP gironí va lamentar la manca d'inversió en altres projectes, cosa que, al seu parer, demostra la poca implicació del Govern estatal en les comarques gironines. "La gran mostra d'això és que projectes com la variant d'Olot o el túnel de Toses ni tan sols apareixen, el mateix que passa amb l'arranjament de camins de ronda", assenyala Millo. I el president regional del PP posa especial èmfasi en aquesta qüestió, assenyalant que la situació d'aquests camins al llarg de la Costa Brava és "lamentable" i afirmant que la culpa ha estat de la "deixadesa" del govern de l'Estat amb la complicitat de la Generalitat.

Finalment, Millo també considera que la gran inversió en l'alta velocitat no ha de servir per amagar la resta d'inversions, que són considerablement més baixes. "No és de rebut que el Govern actual s'empari sota el paraigües que ja fan una gran inversió construint aquesta gran infraestructura que és el TAV, del tot necessària i important però no l'única, per no invertir i tirar endavant els altres projectes igualment importants que tenim pendents".