Josep Marigó torna a encapçalar la candidatura dels Partit Socialista de Blanes de cara a les properes eleccions municipals que se celebraran l'any vinent. L'exalcalde de Blanes assegura que presenta un nou projecte per il·lusionar la ciutadania i posar l'Ajuntament al costat del poble, com a via per superar la situació d'estancament actual.

Aquesta elecció s'ha produït després d'un procés intern on podien optar tots els militants, un procés que va culminar en l'assemblea de dijous on se'l va reelgir com a cap de llista del PSC per a les properes eleccions. Josep Marigó va ser alcalde durant el mandat 2003-2007 i en les darreres eleccions tot i guanyar els comicis locals, en no aconseguir un pacte amb el grup d'ERC, va acabar a l'oposició de l'Ajuntament de Blanes.

En el seu discurs, el candidat socialista va explicar els dos grans eixos del projecte que encapçala. Per una banda va insistir en el foment de la recuperació i promoció econòmica com a un dels objectius centrals del proper mandat i va remarcar que des del PSC es vol "que l'Ajuntament lideri el camí per sortir de la crisi actual, donant suport a aquelles iniciatives ciutadanes que aporten valor al municipi i impulsant-ne de noves"

L'altre eix clau per al socialista és la necessitat de recuperar la il·lusió de la ciutadania posant de nou l'Ajuntament al seu costat, i per això, al parer del candidat socialista cal que "el poble senti que l'Ajuntament l'escolta, que dóna respostes a la situació actual".

"Govern fort i responsable"

Finalment, el candidat socialista a les eleccions locals del 2011 insisteix que cal un govern fort i responsable per afrontar els reptes del futur, "volem construir un govern fort, que no depengui d'aquells personatges que s'han instal·lat a la vida pública local utilitzant el descrèdit, l'insult i la mentida contra l'adversari com a única bandera, impedint que a Blanes es prenguessin les decisions que tocava per anar endavant".