La borsa d'habitatge de l'Oficina Comarcal disposa d'un total de 20 pisos que es troben distribuïts en diverses poblacions de la Selva. En l'actualitat, aquest servei de borsa compta amb habitatges a les poblacions d'Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Hostalric, Santa Coloma de Farners i Vidreres.

La tècnica d'aquest servei, Esther León, expilca que "en els darrers temps, la demanda existent en aquest sector s'ha incrementat de forma considerable" i afirma que "alguns dels motius pels quals la demanda ha augmentat rauen en la situació econòmica actual".

I és que el servei de borsa ofereix unes condicions avantatjoses tant per a propietaris com per a llogaters que es veuen reflectides en l'oferiment d'uns lloguers sota preu de mercat, segons el Consell Comarcal, ja que aquesta borsa dóna als propietaris garanties en el cobrament del lloguer i el retorn de l'habitatge en les mateixes condicions.

La tècnica també explica que l'objectiu a mig termini és poder disposar d'habitatges a tots els municipis de la comarca de la Selva i així poder oferir un habitatge digne a tots els ciutadans de la comarca. És per això que, des del servei, s'ha engegat una campanya de difusió per a tots els municipis de la comarca que es materialitza amb díptics, flyers o publicitat als mitjans locals. Paral·lelament, per implicar més els ajuntaments de la Selva, s'han realitzat diverses reunions i trobades amb els alcaldes, regidors i tècnics per exposar-los el projecte i que així col·laborin amb l'oficina.