Un grup d'artistes va participar dilluns al vespre en una jornada cultural amb concert i espectacles per reivindicar que no es tanqui al trànsit la punta de cap de Creus, una de les possibilitats que planteja la reordenació en la qual treballa el Departament de Medi Ambient. Artistes de diferents disciplines van voler mostrar la seva posició sobre aquesta proposta. D'altra banda, aquest cap de setmana l'entitat Iaeden ha organitzat una acampada de protesta per una altra decisió de Medi Ambient, la possibilitat que s'instal·lin parcs eòlics a l'Albera.

El grup de Cadaqués que s'ha agrupat per defensar que no es tanqui la carretera de la punta de cap de Creus al trànsit considera que ja existeix una autoregulació natural, per exemple, amb la manca de lloc per estacionar. També critiquen que no es regulin altres qüestions com ara la pesca.

Aquest cap de setmana se celebrarà, d'altra banda, un altre acte popular reivindicatiu: l'acampada organitzada per la Iaeden, que es farà els dies 16 i 17 a La Gutina, a Vilartolí, a Sant Climent.