El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa avui en el Workshop Actiu-Natura i Neu 2010 a Las Palmas de Garn Canària -després de fer-ho ahir a Palma de Mallorca- fent difusió del conjunt de l'oferta de productes, com ara estacions d'esquí gironines, espais naturals, rutes culturals, vies verdes, senderisme, cicloturisme, btt, gastronomia, tradicions, etc.. La promoció la du a terme juntament amb diverses entitats i empreses gironines.

El Patronat de Turisme participa en l'acció comercial i promocional Workshop Actiu-Natura i Neu 2010 que l'Agència Catalana de Turisme va organitzar els dies 19 d'octubre a Palma i el 20 d'octubre a Las Palmas de Gran Canària amb l'objectiu de presentar i comercialitzar entre agents de viatges de les illes Balears i les illes Canàries els productes turístics d'interior, muntanya i d'esquí dels Pirineus catalans principalment de la temporada 2010-2011.

El Patronat de Turisme participa en l'acció fent difusió del conjunt de l'oferta de productes i serveis de la destinació Pirineu de Girona, junt amb diverses entitats i empreses gironines: Solineu Hotels, Petits Grans Hotels de Catalunya, La Molina, Campus Cerdanya i Vall de Núria- Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Les reunions comercials i de treball que van tenir lloc ahir a l'Hotel Nixe de Palma de Mallorca i avui a l'Hotel Santa Catalina de Las Palmas de Gran Canària, apleguen empresaris del sector turístic públic i privat català.