Campingsingirona.com és el nou portal web i central de reserves de l'Associació de Càmpings de Girona. La patronal del sector, que aplega el 90% de les places de la província, considera que aquesta nova eina serà clau, ja que el 90% de les reserves que es fan a dia d'aviu són a través d'Inernet.

D'aquesta manera, els clients de 80 dels 118 establiments que hi ha a les comarques de Girona ja poden reservar la seva plaça en línia. El portal, però, ofereix d'altres avantatges als usuaris com, per exemple, poder opinar sobre les seves estades. El responsable de la gestió del web, Ward Wyngaert, va explicar que aquesta no serà "una central de reserves convencional sinó que serà interactiva amb el campista, ja que un cop hagi fet la primera reserva tindrà el seu compte per accedir al seu espai i poder opinar sobre les estàncies, valorar càmpings o acumular un historial de reserves per poder obtenir descomptes". De la mateixa manera, els empresaris del sector sabran quines són les principals mancances i punts forts per poder-hi actuar. El perfil de la clientela a Girona és principal ment gironina. El president de l'Associació de Càmpings de Girona. Josep Maria Pal, va puntar que 65% són persones que arriben de fora d'Espanya, mentre que del 35% restant, el 25% són catalans.

D'altra banda, Pla va avançar que la nova normativa de càmpings s'aprovara de forma "imminent", i que questa preveu una sèrie de canvis que permetrà fer "un pas endavant". La principal novetat serà l'increment del percentatge de places disponibles de bungalous que passarà del 30 al 40%, amb un 10% addicional de caravanes. Pla considera que amb aquest nou decret és "defineixi el panorama i les eines que tenim per jugar, ja que l'anterior decret és del 86 i està totalment desfassat".